NORGES ENESTE COMPEX® SENTER
VÅRE KURS

PSW Power & Automation valgte de det nye FSE Quick Qualify kurset

Når PSW Power & Automation skulle gjennomføre sin årlige repetisjon av regelverks kurset FSE, valgte de det nye FSE Quick Qualify.

PSW Power & Automation er en totalleverandør av elektriske tjenester for offshore og landbaserte kunder med mer enn 20 års erfaring. Selskapet er en del av PSW gruppen som leverer multidisiplintjenester til Olje og energi-sektoren.

«PSW har erfarne fagfolk, og har etterlyst et mer dynamisk kurs, som tilpasser seg våre folks faktiske kunnskaper», sier Sonja-Irene Larsen, Personnel, support & sales, og fortsetter: «De nye Quick Qualify kursene fra Extek har blitt godt mottatt av fagfolkene våre. Alle er mer positive til e-læring når de forstår at kursets innhold er nødvendig og nyttig».

ExTek og Seagull Oil & Gas tilbyr Quick Qualify utgaver av sine populære FSE kurs for elektro- og offshore ansatte. Med FSE- Quick Qualify-kursene, går det med mindre tid til å repetere innhold, som dyktige fagfolk har sett igjennom hvert eneste år» sier Gudveig Elin Undheim, Sales & Centre Manager ved ExTek AS på Bryne i Rogaland.

ER DET NOE DU LURER PÅ?
TA KONTAKT!