NORGES ENESTE COMPEX® SENTER
VÅRE KURS

ExTek og Omega Holtan ønsker velkommen til et nytt kursår

ExTek på Bryne er nå et heleid datterselskap av Omega Holtan

Sammen skal ExTek og Omega Holtan levere undervisning, kurs, foredrag og kompetanse til det offentlige og private næringsliv innen elektro og Ex (installasjoner i eksplosjonsfarlige områder).
Vi vil også levere sertifiseringskurs innen CompEx og IECEx samt Site service.
En av våre dyktige instruktører er Ronny Masternes. Han har spesialisert seg innen PTIL-IEC 61892-serien og presenterer den nye revisjonen 2019 av kurset. Han har som mål at kurset skal være lett å forstå og orientere seg i, samt vekke interesse og respekt for fagfeltet.
Ronny er utdannet elektro- automasjons ingeniør, er autorisert elektroinstallatør og har lang og bred erfaring innen fagområdet. Dette gjør at faget er lett å videreformidle på en praktisk og jordnær måte.
Dette kurset er utviklet for personell som jobber med design, prosjektering, planlegging, installasjon og/eller vedlikehold av elektriske anlegg offshore. Formålet er å sikre et høyt nivå av sikkerhet på installasjoner og utstyr offshore, slik at en har lavest mulig risiko for å skade mennesker og utstyr, samt ha høyest mulig driftssikkerhet.
Les mer på

For mer informasjon om kurs, tilbud mm.

Ta gjerne kontakt med oss:
Kurs@omegaholtan.no
post@extek.no

ER DET NOE DU LURER PÅ?
TA KONTAKT!