NORGES ENESTE COMPEX® SENTER
VÅRE KURS

GATULERER med CompEx sertifisering, Trym Rokkones

GATULERER med CompEx sertifisering, Trym Rokkones

DNV leverer klassifisering, sertifisering, teknisk risiko- og pålitelighetsanalyse sammen med programvare, datahåndtering og uavhengig ekspertrådgivning til maritim sektor, til olje- og gass-sektoren, og til energibedrifter. Med 80,000 bedriftskunder på tvers av alle industrisektorer er vi også verdensledende innen sertifisering av ledelsessystemer. 

«CompEx er en personsertifisering som er i tråd med vårt formål i DNV «vi sikrer liv, verdier og miljøet» CompEx sertifiseringen går ut på å sikre personer, arbeidsplasser og miljøet i eksplosjons utsatte områder» sier Trym Rokkones. Ansatt som Engineer /Lead auditor ved DNV Presafe

Å delta på CompEx kurs og sertifisering har vert veldig lærerikt og spennende. For oss som driver med blant annet med sertifisering, er CompEx sertifikatet et viktig internasjonalt kompetansebevis som gir trygghet både for våre kunder og vår arbeidsgiver.

Det er kun ExTek på Bryne som leverer CompEx i Norge, men det er ca 80 CompEx senter rundt i verden, alt fra Canada, USA, Afrika, India, Asia og i Europa.
Alle sentrene har samme opplegg, regler og sertifisering både av instruktører, sensorer, testbåser og CompEx kandidater.

Les mer om CompEx på www.extek.no eller www.compex.org.uk
 

ER DET NOE DU LURER PÅ?
TA KONTAKT!