NORWAY'S ONLY COMPEX® CENTER
OUR COURSES

Ny Nettskole

ExTek og Omega Holtan lanserer ny nettskole og valget falt på Norsk Interaktiv

ExTek og Omega Holtan lanserer ny nettskole og valget falt på Norsk Interaktiv

“Vi er stolte av å kunne levere ny nettskole for Omega Holtan og ExTek” sier Arne B. Mikalsen som er Daglig leder i Norsk Interaktiv. Mentorkit LMS (Learning Management System) fra Norsk Interaktiv har fått et helt nytt utseende og flere nye funksjoner. Hastighet, rapporter, dashboards, statistikkfunksjoner mm er forbedret.

Mentorkit LMS, portalen til Norsk Interaktiv er en del av Mentorkit Enterprise®, en komplett «nøkkelferdig» læringsplattform for å produsere, distribuere, organisere, gjennomføre og evaluere kurs på Internett. “Vi ønsker Omega Holtan og ExTek velkommen og vi vil sørge for at de og deres kunder skal få topp support og kundebehandling så langt det lar seg gjøre” sier Arne B. Mikalsen

“Behovet for en egen Nettskole har blitt mer og mer gjeldende og vi er svært fornøyd med Norsk Interaktiv så langt” sier Stein Klevan I Omega Holtan og ExTek. “Nå vil vi satse ytterligere på e-læring, noe som har vist seg å være   svært nyttig spesielt nå under Covid 19 og vi tror e-læring vil bli en stor del av fremtidens undervisningsformer”

DO YOU HAVE ANY QUESTIONS?
CONTACT US!